Min lille hobby (avsløring!)

Vel, blogging er min store hobby. Matlaging kommer på en god andreplass. Men nå har jeg begynt å snuse på en ganske underholdende hobby nummer tre. Nysgjerrig? Vent litt, så kommer jeg med mye mer informasjon! 🙂

Lille Smurf har faktisk begynt å tjene penger på nettet. Ikke ved å blogge. Du vet, det kaster jo ikke så himla mye av seg. I ledige stunder fisker jeg fram mobiltelefonen og spinner litt på automatene på nettet. Og tror du jammen meg ikke at jeg vant litt her om dagen. Bare 500 kroner, så rik ble jeg ikke. Men det var nok til at pulsen gikk opp noen hakk, ja.

Gnikke på telefonen, det er meg, det

Jeg har vurdert å bytte navn på bloggen min fra Lille Smurf til Busy Bee. Hvorfor det? Fordi jeg er så vanvittig travel, vel! Men innimellom har jeg faktisk litt tid til å “dille” med telefonen min. Eller “gnikke på telefonen”, som min kjære far sier. Da er jeg selvfølgelig innom og sjekker Facebook, jeg oppdaterer bloggen min (ja, den du sitter og leser nå) eller tjener millioner på Nettcasinoet. Nei, bare kødda. Jeg tjener ikke millioner (enda), men den 500-lappen jeg tjente her om dagen kommer godt med.

Don’t quit your day job

Jeg elsker å vinne! Og det er litt freshere å gamble på nettet enn å levere inn en tippekupong på Samvirkelaget. Det er du vel enig i? Det er mange som tilbyr gambling på nettet, og jeg har heldigvis funnet fram til en god og seriøs aktør. For pengene, de fikk jeg utbetalt med én gang, gitt! Godt å treffe noen ærlige firmaer også!

Gambler du? Setter du penger over styr? Da må du gjerne legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette blogginnlegget. Kanskje vi har samme interesse, vi to?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *