Nå skal du teste koreanske hudprodukter

Koreansk hudpleie har blitt en egen industri i Sør Korea. Det ble prinsipielt bygget opp fordi kvinnene hadde et sterk behov for å ta vare på huden sin. I tillegg så var etterspørselen stor. Kvaliteten har også vist seg å være helt utmerket, da kvinnene har vært kresne til hva de påfører huden sin. I gjennomsnitt, bruker koreanske kvinner syv ganger så mye hudprodukter som vestlige kvinner. Dette skyldes blant annet at koreanske kvinners ideal på skjønnhet er en plettfri og ren hud. Det har blitt en integrert del av hverdagen deres på en helt annen måte enn man selv er vant med. Allerede i en ung alder begynner jenter med diverse hudprodukter. Det er for å holde huden glødende hele livet igjennom. Den asiatiske filosofien byr på preventive tiltak ovenfor å selv skulle reversere aldrende symptomer. Derfor kan det være lurt å teste koreanske hudprodukter. Du kan finne et bredt utvalg på https://biozen.no/.

 

Ny global leder av skjønnhet
Råvarer slik som olje, gass og mineraler er noe Sør Korea har relativt lite av. Derfor er hudproduktindustrien i ferd med å bli en enorm eksportfaktor for landet. De koreanske hudproduktene har blitt store i USA. Nå er de i ferd med å ta Norge med storm også. Korea har fått god hjelp fra myndighetene til å utvikle sine produkter og å investere i teknologien. Dette er grunnen til at produktene de tilbyr er svært kvalitetssikre. Korea har tatt over Frankrikes tidligere rolle som den globale lederen av skjønnhet. Ikke kun er produktene av høy standard, men det er også et bredt sortiment å velge imellom. Her får du noen gode tips til hvilke produkter man kan benytte og en måte man kan rense huden om morgenen og kvelden.

Rutine for morgen og kveld

For en god renserutine, så er det noen enkle steg man kan følge. Første steg er å rense huden godt med en oljerens. Produktet forebygger urenheter og løser opp sminke og solkrem. Deretter påfører man såpe rens for både tørr og fet hud. Dette er en vannbasert rensing av skitt fra huden. Produktet kommer som regel i form av skum eller krem. Det tredje steget er å skrubbe huden godt. Dette gjør man en eller to ganger i uken. Det fjerner død hud og renser porene. Etter man har skrubbet huden så anbefales det å bruke en koreansk toner. Den fokuserer på å fukte huden godt. Dette påføres ved hjelp av bomullspads. Når huden er tonet, så er man klar for serum. Dette er et flytende produkt som lysner hudtonen din. Dette skyldes at hudcellene fornyes av serumet. Helt til sist påføres en dag- eller nattkrem.

 

Sheet mask

En av de mest populære hudproduktene som Sør Korea tilbyr, er en sheet mask. Denne kan brukes en eller to ganger i uken. Masken skal dekke hele ansiktet i ca 20 minutter eller helt til masken har tørket. Den er laget av bomull som har blitt vætet med serum. Masken gir en ren og glødende hud. Den skal ikke skylles av, men tørke inn i huden. Den benyttes forholdsvis kun om kvelden før leggetid.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *