Reis ut i verden med andre unge

Spennende adventure sammen med andre unge

Bruk din sommerferie på å utforske verdens vakreste og spennende destinasjoner sammen med andre unge. Du vil bli betatt, oppslukt, overrasket og fasinert, når du opplever alt fra vakker natur til vill adventure.

Betakende natur

Kloden består av utallige vakre, fascinerende og betakende naturscenarier. Intet sted på jorden er ens. Klodens natur strekker seg over høye fjell gjennom frodig regnskog og ned i dype daler. Uansett hvor du reiser til i verden, vil du oppleve natur, som er helt unik for sitt område.

Du kan blant annet oppleve Amazonas ville regnskog, vakre Great Barrier Reef, Afrikas tørre savanne, Canadas enorme nasjonalparker og verdens høyeste fjell, Mount Everest – men klodens natur byr på mye mere enn disse verdenskjente naturfenomener. Når du reiser ut i verden med andre unge, vil du også kunne se grønne risterrasser, brusene elver, vakre solnedganger, glohete ørkener og mystiske grotter.

Imøtekommende folkeferd

Noe av det beste ved å reise ut på nye eventyr er å møte alle de forskjellige folkeferd, der lever rundt omkring i verden. Det er utrolig spennende og fascinerende å møte nye kulturer og se, hvordan folk lever andre steder i verden. Alle befolkningsgrupper har deres egne normer og tradisjoner som adskiller seg mye fra dem, vi er vant med i Norge.

I Afrika lever Masai-folket, der bor i runde jordhuse og er kjent for sine hopp, som viser styrke og mandighet. På New Zealand kan du oppleve de gjestfrie Maorier, der ofte er tatovert på hele kroppen og underholder med tradisjonell stammedans. I Mexico, Guatemala og Belize finner man den spennende mayakultur, hvor velholdte og vakre mayaruiner pryder landskapet. Uansett hvor du reiser, vil du kunne oppsøke spennende, skremmende og fascinerende historier fra tidligere – men også nåværende liv.

Adrenalinpumpende adventure

Når unge mennesker reiser ut i verden er det ofte med formålet om å prøve av, grenser og utfordre hverandre. Det vet de forskjellige reisedestinasjoner, og der er derfor rik mulighet for å kaste seg ut i vill adventure. Stå ansikt til ansikt med din verste frykt og få den kuleste følelsen i kroppen, når du har overvunnet den.

 

Få det villeste adrenalinkick ved å kaste deg ut fra et fly i 3 kilometers høyde, spring strikkhopp mellom to klippevegger, surf på enorme bølger, dykk med haier, zipline mellom frodige tretopper og riverraft ned en brusende elv. Der er ikke grenser for, hva du kan prøve – spørsmålet er bare, om du tør?

Pulsene storbyer

Opplev jordklodens livlige storbyer, som buldre frem på verdenskortet. Enorme skyskrapere fyker opp mot himmelen, mens gatemusikanter spiller på livet løs i de trafikkerte gater. Noen hater det – andre elsker det. Kontrastene er enorme i storbyene. Du møter den velhavende mann i jakkesett, de forvirret turister, den fattige tigger på gatehjørnet og de små skolebarn, som er på utflukt.

Storbyen summer av liv. Du kan oppsøke en ny historie for hver kvadratmeter, du går. Om du reiser til en storby med andre unge, vil dere kunne oppleve spennende museer, ikoniske severdigheter, smakfulle restauranter, shopping i verdensklasse og et festlig natteliv.

Rikt dyreliv

Det der ofte er helt unikt fra land til land, er de forskjellige dyr, som lever der. Når man reiser ut i verden med andre unge kan man ikke unngå å oppleve det forskjellige artet dyreliv, som eksistere i de forskjellige land og på de forskjellige kontinenter. Mange land har et eller flere dyr som kjennetegner deres land. I Australia er det kenguruen, på Galapagos er det elefant skilpadden og i Kina er det pandaen.

Det er en vidunderlig opplevelse å se dyrene i deres rette omgivelser, hvor de hører til. Ta på safari i Afrika og opplev” The Big Five”, som består av løven, leoparden, det svarte nesehorn, den afrikanske elefant og kafferbøflene. Opplev verdens rike dyreliv og skap noen helt unike opplevelser i selskap med disse fascinerende vesener.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *